AKTUELNO

Intimu čuva samo za sebe.

Pevačica Senidah za kratko vreme privukla je veliku pažnju domaće publike koja svakodnevno uživa u njenim pesmama, a retko ko zna da je njeno pravo ime Senida Hajdarpašić.

Foto: TvPink Printscreen

Senidah ne voli da deli detalje iz svog privatnog života sa širokim masama, a zbog čega je to tako odlučila je da otkrije u jednom svom izlaganju koje je nedavno imala.

Mislim da je to što o mom privatnom životu ima malo informacija zapravo kompliment za mene. Nikada nisam lako delila intimu s ljudima, jer zaista mislim da muzika i samo muzika uvek mora biti u prvom planu. Do sada se pokazalo da može tako i ja tu ništa ne bih menjala - rekla je Senidah.

Foto: TV Pink Printscreen

U javnosti se u više navrata pričalo i spekulisalo koje je orijentacije mlada pevačica, a komentarisalo se i da je ona namerno pokrenula ovu temu zbog marketinga.

Nisam se služila marketinškim trikovima u dosadašnjoj karijeri, jer za to i nije bilo potrebe. Nemam dara za taj deo šou-biznisa i nisam neko ko kreira priče i bavi se medijima na taj način - izjavila je pevačica.

Foto: Dragan Medaković

PROČITAJTE: JOŠ SE NIJE NI OPORAVIO, A PONOVO ISKUŠAVA SREĆU! Darko Lazić leteo HELIKOPTEROM, njegova verenica sve posmatrala sa strepnjom! (VIDEO)

Pink.rs

#Senidah

'